TANNING

BRUIN WORDEN ÉN JE HUID VERBETEREN!

Uw huid verbeteren tijdens het zonnen? Dit kan onder al onze Luxura zonnebanken! UV en huidverbetering in één. Deze zonnebanken stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid wat zorgt voor een stevige en gezonde huid. Hierdoor vervagen fijne lijntjes, oneffenheden en zal ook cellulite veel zachter worden.

De collatan lampen die aan de zonnebanken zijn toegevoegd geven roze/rood licht af wat de huid zachter laat aanvoelen. Daarbij combineren we dit met UV licht. Doordat deze lamp meer UVB licht afgeeft stimuleert deze ook nog eens extra de aanmaak van vitamine D. Een echte win/win situatie.

 Je kunt bij ons kiezen uit de bekende 100% UV zonnebanken, maar ook zijn wij in het bezit van een aantal echte beautybanken. Bruin worden terwijl je je huid verbeterd. Een echte win/win situatie!

luxura vegaz 9200

De Luxura Vegaz is de nieuwste zonnebank op de markt. Door de nieuwste bruiningstechnieken ben je verzekerd van het allerbeste bruinigsresultaat. De UV en collatan LED’s bij de gezichtsbruiners zorgen voor een nog sneller resultaat en een egalere tint. Geschikt voor de ervaren zonner.

luxura x10

De Luxura X10 zorgt zijn 52 lampen voor een optimaal bruiningsresultaat. De X10 heeft een heerlijk lig comfort en beschikt over 4 krachtige gezichtsbruiners. Geschikt voor de ervaren zonner.

luxura x7

De Luxura X7 is geschikt voor ieder huidtype. Deze zonnebank zorgt voor een diep bruine tint en zal er zeker in slagen om uw bruining snel op te bouwen én te onderhouden.

puresun tanning add-ons

Het gebruik van een lotion onder de zonnebank is van groot belang. Buiten het feit dat het de huid intens voedt, bruint de huid ook nog vele malen sneller. Benieuwd welke lotion het beste bij jouw huid past? Laat je vakkundig adviseren door een van onze consulenten.

Beau Nouveau Membercard
Bij Beau Nouveau kan je gebruik maken van onze exclusieve memberpas die je kan opladen met een tegoed. Hierdoor kan je gebruik maken van leuke opwaardeer acties.

Vraag naar onze opwaardeer acties bij een van onze consulenten.

Interesse in één van onze zonnekuren?
Wij nodigen je graag uit voor een GRATIS en geheel vrijblijvend adviesgesprek

WIE, wAT EN WAAR

Beau Nouveau
Korte Hoogstraat 13
3131 BH Vlaardingen

010 760 36 01
info@beaunouveau.nl

KvK 62548964 Rotterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 10:00 - 20:00 uur
Zondag - 10:00 - 18:00 uur

LAAT WAT VAN JE HOREN!

Maak uw keuze...
Meer informatie over Tanning
Meer informatie over Slimming
Meer informatie over Well being
Anders, namelijk...
Versturen

© 2019 - Beaunouveau - Privacy

Delen